Hvorfor vælge El-Centrum ApS som samarbejdspartner?

Som virksomhed og som mennesker ligger vi en ære i at overholde aftaler og deadlines

Firmaprofil

 


El-Centrum blev startet i 1973 af Bente & Carl Schneider, som drev firmaet indtil 1. februar 2000, hvor vi – Betina & Tommy - overtog det. Samtidig overtog vi bygningen i Vidågade 7, Tønder, hvor firmaet blev drevet fra. På daværende tidspunkt var der 3 svende beskæftiget i firmaet. Firmaet blev stille og roligt udvidet med et par lærlinge og et par svende ekstra, og pladsen i Vidågade blev for trang, hvorfor vi 1. juni 2004 købte Håndværkervej 2 i Tønder. Bygningen blev udvidet med 100 m² lager og 1. august samme år flyttede hele firmaet fra Vidågade 7 til Håndværkervej 2. 1. Marts 2005 blev endnu en milepæl for firmaet sat – Vi købte firmaet Arne´s El-Service i Løgumkloster, som de sidste 10 år blev drevet af Jytte & Arne Hansen.
Vi har lejet os ind i bygningen på Industrivej 18, Løgumkloster, og alt fortsætter som hidtil. I dag - 01.01.2017 - beskæftiger firmaet 18 svende, 5 lærlinge, 1 overmontør samt mester og kone.

Vi beskæftiger os med alt inden fra byggeri-, spjæld-, industri-, landbrugs-, EDB-, alarm-, antenne og teleinstallationer. Vores kundekartotek indeholder alt fra industri, større landbrug, institu-tioner, skoler, boligforeninger til den private "Fru Jensen". Vi forhandler solceller fra 2 kw. og op til 600 kw. Vore medarbejdere er nøglen til vores succes. Derfor sørger vi for, via kurser og efteruddannelse at vi altid har vel-uddannede og kompetente medarbejdere. På den måde er alle i virksomheden altid up-to-date på den nyeste teknologi. Vi er fuld opdateret med f.eks. SKS, kvalitetssikring og dokumentation (pc Schematic).

Som noget nyt, har vi nu også fået tysk el-autorisation, så nu kan v også lave el-arbejde i Tyskland.
Ovenstående er blot nogle bud på, hvorfor vi er en værdig samarbejdspartner og medspiller.