Sidste nyt


Klaus Grau & Peter Løbner

Elektriker ved El-Centrum i Løgumkloster.

Da Klaus Grau valgte at uddanne sig til elektriker, havde han det mål, at han ville gøre det bedst muligt. Og man må sige, at han har gjort det godt. Den 31. januar blev han således udlært elektriker med speciale i installationsteknik, og han klarede svendeprøven med hele otte 12-taller og et enkelt 10-tal. Det gav en medalje for veludført svendeprøve.

-Det er jeg kun glad for. Jeg er da stolt af det jeg har opnået, fortæller 23-årige Klaus Grau, der har boet mange år i Løgumkloster, men nu flytter til Esbjerg. Han har hovedsagligt været tilknyttet El-Centrums afdeling i Løgumkloster, hvor han har beskæftiget sig med alt indenfor faget. Han har indtil videre fået lov til at bliver i afdelingen i Løgumkloster.

Fyrtårn: -Vi er utrolig stolte af ham siger Tommy Nissen, El-Centrum i Tønder om Peter Løbner.

At være elektriker i dag er meget mere end blot at tilslutte lamper og sætte strømstik op. Det indtryk får man også når man hører Peter Løbner, der har fået sin uddannelse hos El-Centrum i Tønder, fortælle at hans speciale er kommunikation og IT. Og at han er knalddygtig til det fortæller de to 12-taller alt om.

En medalje fik han også med ved samme lejlighed. Og det var da også en særdeles stolt Tommy Nissen fra El-Centrum, der kunne bekræfte at den nyansatte elektriker fortsætter hos El-Centrum i Tønder.