Vi løser opgaver for mange forskellige kunder

kunder

Vi er en dynamisk installations- og servicevirksomhed med stærke kompetencer inden for fiber & data, moderne bygningsinstallationer, PLC-styringer til maskinanlæg, termografering af eltavler, sikring og overvågning, energirigtig LED belysning og traditionelle elinstallationer.

Sammen med dig finder vi den rigtige el-tekniske løsning, der matcher dine ønsker og behov. Vi tager ansvar for projektet fra A til Z, hvad enten det er et mindre installationsprojekt, en avanceret datainstallation eller en kompleks styring til et større maskinanlæg.

Vores kunder spænder bredt fra industrivirksomheder, større og mindre landbrug, biogasanlæg, erhvervsvirksomheder, offentlige institutioner til boligforeninger og private boliger.

Vi er et engageret team af elektrikere og montører, hvor faglighed altid vægtes højt. Vi leverer altid projektet i høj kvalitet – til tiden. Vi bliver løbende opdaterede på den nyeste viden og teknik inden for vores fagområder.Industri

Vi har solid erfaring med såvel store komplekse installationsprojekter som mindre installationsopgaver til industrivirksomheder primært i Syddanmark men også i andre dele af Danmark.

Vi er specialister i bygningsinstallationer til industrien, hvor vores kunder spænder bredt branchemæssigt. Vi projekterer og udfører forskellige typer opgaver som bygningsinstallationer til industribyggeri, belysningsanlæg, PLC-styringer til maskinproduktion, termografering af eltavler eller renovering af eksisterende installationer.

Vi hjælper med at vælge de optimale tekniske løsninger til dit konkrete projekt. Vi har altid fokus på at finde de energibesparende løsninger, der er økonomisk rentable og som samtidig er til gavn for din virksomhed, medarbejderne og miljøet.


landbrug

Hos El-Centrum har vi mange års erfaring med installationsløsninger til landbruget. Det kræver særlig ekspertise og indgående viden på landbrugsområdet. Vi installerer alt fra styringer til markvandingsanlæg, korntørringsanlæg, avancerede LED styringer til landbrugshaller eller video- og alarmsystemer. Vores kunder er både de mindre landbrug og det større industrialiserede landbrug inden for svineproduktion, mælkeproduktion eller afgrøder. Biogasanlæg indgår også i vores kundekreds såvel i Syddanmark som i Nordtyskland, hvor vi har tysk autorisation.erhverv

Vi installerer og servicerer elinstallationer til en lang række forskellige erhvervskunder i Syddanmark. Vi har stor erfaring i installationsprojekter inden for fiber & EDB, energirigtig LED belysning, sikring og alarmering, installation af varmepumper og intelligente bygningsinstallationer (KNX). Når det drejer sig om erhvervsbygninger, er økonomisk bevidsthed og omkostningsstyring tæt forbundet med fleksibilitet, transparens, funktionalitet og energistyring. En moderne intelligent bygningsinstallation, som f.eks. en KNX-løsning, der er baseret på åbne standarder, er derfor et godt valg til den moderne, fremtidssikrede bygningsstyring til erhverv. Vores erhvervskunder spænder bredt lige fra lægehuse, advokatvirksomheder, autoværksteder, private efterskoler til cafeer og dagligvarebutikker.


OFFENTLIGE OG BOLIGFORENINGER

Vi leverer mange forskellige tekniske installationer til offentlige institutioner og boligforeninger. Det er fiber & EDB-løsninger, energirigtige installationer til belysning og intelligente bygningsinstallationer. Som offentlig institution eller boligforening kan det være en fordel at have en fast samarbejdspartner, som kan sørge for, at data, el- og bygningsinstallationerne fungerer upåklageligt. Effektiv og jævnlig servicering sikrer nemlig, at problemerne fanges i tide, inden de udvikler sig til dyre reparationer eller udskiftning af defekte installationer. Vores offentlige kunder er bl.a. skoler, uddannelsesinstitutioner, Landbrug & Fødevare, Skat samt lokale og regionale boligforeninger.Private

Med mere end 45 års erfaring inden for traditionelle elinstallationer, udfører vi alle typer af installationsopgaver til private boliger. Det kan være udskiftning af en stikkontakt, installation af en ny vaskemaskine, en ny LED-belysning, en energieffektiv varmepumpe eller en moderne intelligent elinstallation (IHC), der kan styre lys, varme, ventilation, alarmering mm. i en samlet løsning.