Den rigtige løsning giver tryghed i hverdagen

Sikring & Overvågning

Vi har stor erfaring i at installere sikring- og overvågningssystemer i virksomheder, kontorbygninger, forretningsmiljøer eller den private bolig. Den rigtige sikring af din virksomhed, dit landbrug eller dit hjem kan redde liv og værdier og giver tryghed i hverdagen. Hos El-Centrum rådgiver vi dig i at finde den helt rigtige løsning. Vi har f.eks. solid erfaring med installering af automatiske brandalarmeringsanlæg (ABA-anlæg), som er påkrævet i visse typer af bygninger jf. Bygningsreglementet. Kontakt os for mere information.

Video overvågning

Hos El-Centrum installerer vi videoovervågning til alle typer virksomheder og ejendomme. Ønsker du videoovervågning af en produktionshal, en kontorbygning, en butik eller dit private hjem, kan vi hjælpe med opgaven og rådgive dig under hele processen. Vi hjælper med at finde den optimale videoløsning og beregner hvor mange overvågningskameraer, der er behov for. Vi installerer, programmerer og vejleder dig i brugen af systemet, og hvordan du kan følge med live via din computer eller smartphone.

Brandalarmeringsanlæg

Ved etablering af et automatisk brandalarmeringsanlæg kan en begyndende brand, som typisk starter ved røg eller varme, opdages lynhurtigt. Hvert minut er afgørende. Anlægget giver automatisk besked til det tilknyttede vagtselskab, der kan være på stedet med kort varsel. Hos El-Centrum har vi en række års erfaring med rådgivning og installering af brandalarmeringsanlæg herunder ABA-anlæg. Kontakt os, og vi finder den rigtige alarmeringsløsning til dine behov.

Tyverisikring af dit hjem

Det kan være en skræmmende oplevelse at få ubudne gæster i boligen, hvad enten du er hjemme eller ude. Derfor er det en god ide at sikre hjemmet mod indbrud med en tyverialarm og videoovervågning. Vi hjælper med at finde den rigtige løsning, der passer til boligen og dine behov. Vi installerer sikringen i din bolig og vejleder dig i betjening.