Spar op til 50% på varmeregningen

Varmepumper & Solceller

Installation af varmepumper er en effektiv og billig varmeløsning i mindre kontorlandskaber, helårshuse, sommerhuse, udestuer og garager. Varmepumper er energibesparende, lette at installere og giver et godt indeklima. Hos El-Centrum installerer vi mange luft til luft-varmepumper, som i øvrigt er den mest solgte varmepumpeløsning i Danmark. Vi anbefaler Panasonic og Mitsubishi varmepumper, der er de førende kvalitetsmærker på markedet.

Effektiv temperaturregulering i boligen

Det kræver ikke den store investering at anskaffe en luft til luft-varmepumpe, som også kan være et effektivt supplement til din eksisterende varmeløsning. Ved at installere en luft til luft-varmepumpe med luftrensnings- og filtreringssystem forbedrer du dit indeklima og nedsætter risikoen for astma og allergi. Du får samtidig et effektivt varmesystem, der giver hurtig opvarmning i de kolde vintermåneder og fungerer som effektiv aircondition i de varme sommermåneder.

Energiberegning og lovpligtigt serviceeftersyn

Hos El-Centrum analyserer vi dit energibehov og udarbejder en energiberegning, så du kan se hvor mange penge, du sparer med en varmepumpe sammenlignet med den eksisterende varmeløsning. Vi rådgiver i valg af varmepumpe, som passer til dit behov og sørger for levering, montering og installering. Vi hjælper dig med at søge energitilskud og udfører ligeledes lovpligtigt serviceeftersyn. Kontakt os på 74 72 29 73.

Selvforsynende med strøm

Solceller producerer elektricitet direkte fra solens lys og kan monteres både på husets tag eller på jorden. Med et solcelleanlæg kan du afhængig af størrelse og ydelse nedbringe dit elforbrug betragteligt - eller blive selvforsynende. Overvejer du at installere solceller, kan vi hjælpe dig under hele processen. Vi udarbejder en energiberegning, vi rådgiver dig i at vælge den optimale løsning i forhold til solindfald, tagets konstruktion eller som en fritstående løsning. Vi udfører selvfølgelig også den efterfølgende installation.