Driftssikre og effektive løsninger

Fiber & EDB

El-Centrum har stor erfaring i installation af driftssikre og effektive EDB- og fiber-løsninger til den moderne virksomhed, offentlige institution eller den private bolig, hvor høj hastighed og trådløse forbindelser er afgørende.

Vi hjælper dig med at finde den rigtige løsning og rådgiver dig under hele processen. Vi har stor viden inden for fiber og data og har altid fokus på at udføre driftssikre og effektive løsninger. Vi har eget splidse- og måleudstyr og kan udarbejde den nødvendige dokumentation. Vi gennemgår opgaven med din IT-ansvarlige eller din leverandør og sikrer, at du får den mest effektive og fremtidssikre løsning.

EDB-installationer til enhver bygning

IT er infrastrukturen i enhver bygning. Regnskaber, kundedatabaser, produktions-planer, billeder, e-mails – alle data ligger i dag på en server, i clouden eller på en computer. Håndtering af data kræver effektive og driftssikre netværk og installationer. Vi udfører komplette EDB-installationer med tilhørende teknisk dokumentation. Vi har stor viden inden for området og kan hjælpe dig med at finde den rigtige løsning.

Erhverv

Vi har stor erfaring i installation af nye Edb-anlæg, udvidelser af eksisterende anlæg og installation af fiber eller kobberkabler. Vi tilbyder opsætning af hurtige internet-forbindelser og netværk til kommunikation. Vi udarbejder en komplet specifikation til det nye anlæg eller ønskede udvidelser, og vi står selvfølgelig også for den samlede installation og test.

Fiber

Med installation af fiberkabler (lyslederkabel) opnår du ekstrem høj hastighed på dit internet. Vi installerer fibernetværk til virksomheder og boliger. Vi udfører den komplette installation med at lægge rør, trække kabler og installation af datastik. Vi tilbyder ligeledes service af installationen. Kontakt os for mere information på 74722973.