Specialister i energieffektive og sikre installationer

Landbrugsinstallationer

Landbruget har gennem de seneste årtier gennemgået en rivende udvikling fra mindre landbrug med simple elinstallationer til større industri-landbrug med automatiserede produktionsanlæg og avancerede el-styringer. Hos El-Centrum følger vi aktivt med i denne udvikling, og vi installerer alt fra styringer til markvandingsanlæg, korntørringsanlæg, avancerede LED styringer, nødstrømsanlæg, fejlfinding samt video- og alarmsystemer.

Styringer til landbrugsanlæg

Styringer til fodring og malkning af dyr, vanding og tørring af afgrøder, ventilation og nødstrømsanlæg er helt vitale funktioner i det moderne landbrug – og det er fagområder, som vi har stor ekspertise inden for. Vi ved, at den daglige landbrugsdrift kan slide hårdt på installationerne, og der sker ofte mindre uheld, driftsstop eller ændringer i produktionen, som kræver hurtigt eftersyn. Kontakt os endelig, vi er altid til rådighed med kort varsel.

Optimer elinstallationen og spar penge på elregningen

Der kan være mange penge at spare på elregningen ved at optimere belysningen og udskifte til LED. Med f.eks. en døgnrytmestyret LED-belysning skaber du bedre trivsel for dyr og optimale arbejdsforhold for dine medarbejderne. Kontakt os i dag, og vi finder i fællesskab den optimale løsning til din belysning.

Service og installationseftersyn

Det kræver specialistviden og erfaring at arbejde med elinstallationer til landbrug. Vores elektrikere og montører er altid opdateret på den nyeste teknik og viden inden for landbrugsområdet. Nedbrud i driften kan betyde store konsekvenser for dit landbrug. Du kan kontakte os døgnet rundt, og vi kommer hurtigt, hvis du har brug for akut fejlfinding af dit anlæg. Uden for normal åbningstid kan du kontakte os på vores akutnummer 7472 2973.